Her kommer en anbefaling fra Thea Johanne WikenTysnes

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Thea gikk på Internasjonal Kommunikasjon

Jeg kunne ikke gått på en bedre videregående skole enn OPG. Når jeg tenker tilbake på tiden min der, savner jeg alt ved det. Både det sosiale samværet blant elever og lærere og de dyktige lærene. Ved at det var små klasser fikk man muligheten til å få tettere oppfølgning og få et tett forhold med både elever og lærere. Linjen jeg gikk på, internasjonal kommunikasjon gav meg både et godt grunnlag og inspirasjon for hva jeg studerer nå som er PR og markedskommunikasjon på BI. Først og fremst var OPG veldig gode til å forberede oss til studietiden, med gode arbeidsrutiner, strategier for å oppnå gode resultater og høyt ambisjonsnivå: hele tiden teste sine egne grenser. OPG er rett og slett verdens beste skole!

 

Øvrige elevuttalelser