Hva skjer på OPG de neste ukene?

Fortsatt digital skole
Byrådet i Oslo har bestemt at videregående skoler i Oslo skal holdes stengt t.o.m fredag 16. april. Vi fortsetter dermed med digital undervisning på Teams ut uke 15.

Tentamen
Det er mye som er usikkert med tanke på videre opplegg på OPG i disse dager. Vi satser i hvert fall på at vi kan få gjennomført tentamen på skolen om to uker. Vg3 vil gjennomføre sine tentamener fram til 17. mai. Vi legger opp til fagdager og lesedager slik at vi sikrer at alle skal være godt forberedt. For Vg1 og Vg2 blir det tentamen rett etter 17. mai.

Inntak nye elever
Vi skal ta inn 66 elever på Vg1 til høsten, og vi regner med å sende tilbudsbrev til disse elevene i løpet av uke 15.

Smittevern på OPG
Per i dag gjelder reglene om at en hver lærer eller elev som har det minste symptom holder seg hjemme til symptomene er over eller de har tatt koronatest. Elever/lærere som har vært i kontakt med andre som beviselig har korona, eller kan ha bli smittet av tredjeperson og så videre, bes om å holde seg hjemme,  sjekke seg, og følge FHIs anbefalinger.

https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/hvis_du_mistenker_at_du_er_syk_med_covid-19/

Foreldre og elever som har spørsmål eller bekymringer er velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 22 83 73 02 eller sende en mail til info@opg.vgs.no